Delivery Information

:: Comanda ::


Toate produsele afisate pe site sunt disponibile pentru cumparare. Produsele care nu mai sunt pe stoc sunt marcate corespunzator si nu apar in zonele destinate comenzilor online. Preturile afisate contin TVA. La costul total al comenzii se mai adauga costurile de transport, daca este cazul. Pentru comenzi de peste 250 de lei livram gratuit in Romania.

Pentru a lansa o comanda puteti alege una din variantele de mai jos:

Lansarea unei comenzi online, odata ce ati activat contul de utilizator. Avantajul major este ca toate comenzile se vor cumula si puteti beneficia de o varietate de oferte de-alungul timpului

Lansarea unei comenzi online fara a va activa cont de utilizator. Simplu si eficient.

Lansarea unei comenzi direct pe mail. In acest caz va rugam sa ne furnizati toate detaliile necesare comenzii si identificarii produselor.

Indiferent de metoda aleasa, va vom trimite un mail de confirmare cu detaliile de expediere si suma totala de achitat.


:: Plata ::


Ramburs

- achitati in momentul primirii coletului de la curier in numerar sau cu cardul

Numerar sau cu Cardul

- daca ati optat pentru ridicarea in persoana a coletului, puteti achita in numerar sau cu cardul la Magazinul ATU TOYS din Sibiu


:: Livrare ::


Coletele se livreaza oriunde in tara, prin firma de curierat rapid. Costul de livrare este 19 lei (tva inclus) si este valabil pentru zona de acoperire a curierului in Romania. Pentru comenzi de peste 250 lei livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei.

Coletele ajung la destinatie in maxim 2 zile lucratoare in cazul in care comanda a fost lansata si confirmata pana in ora 14.00

Nu livram colete prin Posta Romana!


:: Retur produse ::


Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Print ATU S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa punctului de lucru Str. 9 Mai nr. 10, Sibiu.

Returul se poate face prin curierat rapid sau prin predare personală la sediul nostru.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin curierat rapid sau transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid.